Podrška Vučiću i borba za suživot Bošnjaka i Srba u Sandžaku (VIDEO)

PRIBOJ, 11. januar 2014. - "Želimo da, zajedno sa svim narodima s kojima živimo u Sandžaku, poboljšamo ekonomski položaj svakog čovjeka. Siguran sam da ćemo kada to uspemo, još više biti okrenuti jedni prema drugima, ma kojem narodu ko pripadao. Pri tome nikada nećemo odustati od borbe za unapređenje naših nacionalnih prava jer je to garancija stabilnosti i prosperiteta ovog kraja", rekao je predsjednik Bošnjačke narodne stranke i narodni poslanik Mujo Muković u prepunoj sali pribojskog Doma kulture, u svečanom dijelu Izborne skupštine Opštinskog odbora za Priboj.

Dodao je da BNS ne odlučuje o tome, ali da priželjkuje vanredne parlamentarne izbore, "jer je još jača Vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem koji ima ogromnu podršku građana, garancija za perspektivu ovog regiona i cijele Srbije".

Za predsjednika Opštinskog odbora - Priboj, Bošnjačke narodne stranke izabran je Samir Gibanica. On je kazao da će Pribojcima ponuditi jednu čvrstu ideju koja je u ovom gradu vrlo rado prihvaćena.

"Ovo je stranka sa kojom možemo garantovati unapređenje i zaštitu prava Bošnjaka, a da to ne bude ni na čiju štetu. Otvoreni smo za sve dobronamjerne ideje sa čije god strane one budu dolazile", rekao je Gibanica.

Na Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Priboj, kojoj je prisustvovalo 89 delegata, za zamjenika predsjednika Opštinskog odbora izabran je Salko Zeković - Sajto. Za potpredsjednika Ferid Hazirović, a za sekretara Selver Srna. Izvršni odbor opštinskog odbora imaće jedanaest članova.

Danas je osnovan i Opštinski odbor Bošnjačke narodne stranke za Novu Varoš, za čijeg predsjednika je izabran diplomirani inženjer građevine Samir Karišik.

Predsjednik Mujo Muković je, zajedno sa svojim saradnicima, obišao i Opštinski odbor u Sjenici.

 

Video: RTV Novi Pazar

 

© BNS | Bošnjačka narodna stranka